Dear Friends

DF 39 – Fødselsdags-tak & bunden i vejret

August 2005

Kære venner

Den nittende har indtil nu været en lang og dejlig dag. Jeg tilbragte morgenen og formiddagen med at læse stakkevis af fødselsdagshilsener fra hele jorden. Jeg kan ikke udtrykke, hvor meget det betyder for mig her på min tres års fødselsdag.. I er alle så venlige, og jeg vil gerne have, at I skal vide, jeg har læst hvert et ord bortset fra vedhæftede filer – dét blot som en reminder om at skrive alt i selve e-mailen. Jeg ville svare personligt, hvis der var timer nok i døgnet, men det er der ikke, så modtag venligst denne store tak, jeg taaaaaaaaaaaker jer alle.

Jeg opholder mig hos Deep Purple’s manager – Bruce Payne – i en uge er der omkring. Se de første par afsnit i DF 21 oktober 2001, hvor i får et efterårs-indtryk af hans baghave.

Jeg oplever, at én af de meget få konsekvenser af at turnere så meget er, at få overholdt vedligeholdt

de ting, der sikrer min krops fortsatte duelighed. Jeg er på fornavn med mange tandlæger over hele kloden, men nu er tiden kommet for et 10 millioner kilometers eftersyn, så jeg er klar og driftsikker til den Rapture-turné, der vil vare et par år.

Her i eftermiddags har jeg talt i telefon med en mængde forskellige medier om det nye album. Èn spurgte mig ’Hvorfor turnerer Deep Purple ikke længere?’ Jeg svarede ’Altså, det kan vi jo ikke rigtigt – hvis vi turnerede endnu mere, ville vi jo aldrig have fri.’ Bortset fra dét, gik interviewene godt, og jeg fik nogle gode tilbagemeldinger fra dem, som havde hørt foreløbige udgaver af Rapture of the Deep.

Når jeg er færdig med at skrive dette, tager jeg et par baner i pool’en og gør mig så klar til i aften. Jeg har en tandlæge-tid i morgen klokken 17.00. Derefter vil jeg kaste et par drinks i halsen – bogstaveligt talt. Det skal være en fornøjelse at iagttage den lokale reaktion på bedøvede mund forgæves søger efter indholdet af et glas med bunden i vejret.

Så endnu engang tak for de gode ønsker, jeg er virkelig overvældet. I aften vil jeg hæve at glas for jer alle.

Hilsen og skål,

Ian Gillan

Copyright © Ian Gillan 2005

Gå tilbage til:
return to DF index