Dear Friends

DF 42 – Gillan’s Inn Tour

Juni 2006

Kære venner

What’s the buzz? Tell me what’s happening
What’s the buzz? Tell me what’s happening

Jah, Jah!!! Du læser det her først!!!

Gillan’s Inn tager på tour. Dette er udelukkende blevet en møglighed på grund af velvilje og en stor indsats fra mange parter (’parties’) – og det er lige præcis, hvad det skal blive – en masse parties!!

Jeg har fået noget fritid – på grund af dårlig opførsel – fra Deep Purple ’Rapture’-turnéen, og således er det blevet besluttet – og i livets storm er en smule beslutning godt for sjælen – netop i dag, eller vel nærmere i går hvis man skal være helt korrekt – nej det er ikke en formodning, det er en realitet, således som vores store leder ville have sagt det. Ja, faktisk blev beslutningen taget i går på Sankt Hans-aften i Tromsø højt mod nord ved polarcirklen (udtales ’søjkel’ i dele af NYC og sandsynligvis også i dele af New Jøjsey, jeg ved det, jeg ved det!!! Jeg kommer dertil; men det gør jeg ikke, gør jeg {retorisk}.

Midt i beslutningen fik jeg øje på en Ekstra Bank på gadehjørnet, så jeg tog den med mig som en gave til Hr. Paice. Der var imidlertid nogle problemer med at få den checket ind i lufthavnen, så til slut tog jeg den med som håndbagage. Jeg fortryder det en smule nu, fordi Paice Bank afslog mit tilbud, idet den ’klarede sig rigtig godt, tak, og var i færd med at etablere et sundt fundament for det kommende år eller to’, og nu er mit hotelværelse i Bodo (udtales Buddha), hvor vi skal spille i aften – altså i Buddha, ikke på mit hotelværelse – fyldt med forvirrede bankassistenter, og der er kun ét badeværelse.

Men hvor var jeg? Nå ja, i Tromsø som det udtales – men det har vi været omkring, ikke sandt? Jeg har i hvert fald, men det har I sandsynligvis ikke. Nå, men som jeg sagde tidligere - før jeg så groft afbrød mig selv – så var jeg der i går, eller tidligere når I læser dette, og her er de bekræftede datoer for min nordamerikanske tour.

Der kommer mere information (og sandsynligvis flere datoer) inden længe, men jeg ville gerne have, at Caramba-læsere fik det at vide først, og uforvarende har jeg givet jer en forsmag på min gravskrift…

’Her ligger I.G. Han fandt endelig frem til en afslutning!’

Kom hid, kom hid!!! Køb jeres billetter her!!! Der vil komme et link på Caramba til billetkøb – jeg kan ikke vente på at se jer på landevejen denne varme sommer!!! MANGE TAK!!!

Hilsen for denne gang,

Ian Gillan

Copyright © Ian Gillan 2006

Redaktionens tilføjelse: Konkurrencen fra sidste DF afsluttes søndag d. 25. juni. Resultatet offentliggøres i næste DF. Ja, endnu en DF på vej.

Paul Mariner (Footballer, Plymouth, Ipswich, Arsenal, England)

Gå tilbage til:
return to DF index