Dear Friends

DF 51 - Væselrøv Chok 1 - Intet 0 (juli 2010)

29. juli 2010

Kære venner

Jeg syntes, at jeg burde skrive noget til dette tilsyneladende forladte sted. Jeg har levet i et tomrum i det seneste års tid, hvor jeg kun har koncentreret mig om musik, min familie og venner.

Jeg har været voldsomt fordybet i overvejelser – den uendelige Gud og alt dét der – mens jeg har erstattet dem af målinger vedrørende bekvemmelighed. Metermål har lidt et nederlag, og tid måles nu i balloner; ikke flere skudår – Ha!

Og så pludselig viser en væselrøv sig for mit åsyn. Faktisk noget af et chok, da jeg troede, at denne forfærdelige art var på kanten af udryddelse. Men den lader til – på same måde som den store toppede lappedykker – at have oplevet en utrolig tilbagekomst. Jeg må have mistet koncentrationen, for ønsketænkning har tidligere været min force. Ikke desto mindre stikker dette væsen sit stinkende røvhul op på min computerskærm og råber ’rygterne siger, at DP går på pension – ha-ha, gnæk-gnæk!’

Oh, Gud, hvor bliver man træt af det.

Det ville være en overdrivelse, hvis jeg sagde, at der har været 10 møder i bandet siden ’69, og de fleste af dem sluttede nede på pubben uden nogen beslutning overhovedet. Så hvis der f.eks. skal planlægges et nyt album, er det altid impulsivt (enten sker det, eller også gør det ikke), og at planlægge en organiseret opløsning af bandet, ligger simpelthen ud over vores evner.

Jeg kan forestille mig, at noget vil aftage med tiden, men i øjeblikket kom igen McQuillan.

Nå, hvor var jeg? Åh jo, mørke bølger overskrider den tykke membran i vores begrænsede univers. Hvad var det Hawking sagde? ‘Før big-bang var der intet!’ Vi mangler stadig at opdage det, men der findes ikke noget intet.

Hilsen,

Ian Gillan

Copyright © Ian Gillan 2010

Gå tilbage til:
return to DF index