Dear Friends

DF 67 – Praktiske spareforslag og brugbar rejseguide

1Januar 2019

Kære venner

Hvis det kommende år på nogen måde kommer til at ligne 1821, kan vi forvente, at Mexico bliver uafhængig – det ville være noget af et sammentræf.

Jeg er 1 million pund rigere, end jeg var for 7 dage siden, fordi jeg undlod at købe en Rolls Royce hver dag i sidste uge. Men vi burde ikke alle blive rige på den måde (ved at holde tegnebogen lukket), da det ville føre til øget arbejdsløshed. Så det gælder kun for mig. Og i denne uge har jeg tjent 57 billioner ved ikke at købe noget som helst.

Og faktisk har jeg i år ikke købt en eneste vand i engangsflaske. Underligt nok er jeg ikke tørstig.

Weirdistan (Underligstan)* fejrer sit 6 års jubilæum i år. I hvert fald vil det være 6 år siden, landet blev opdaget i 2013 e. Kr. Det har sandsynligvis eksisteret i tusindvis af år men aldrig været angivet på noget kort (da det ikke bryder sig om at blive kigget på), og landet visner ind til størrelsen på en up-kvark, når det bliver sat under lup. På grund af dets isolation er kulturel udvikling forblevet ubesmittet af ydre påvirkninger. Det virker på mange måder meget underligt for os. Det er netop baggrunden for landets navn, der meget ironisk blev vedtaget på et parlamentsmøde i det 40. århundrede; i forventning om vores dom. Dog betragter weirdistanere sig som fuldstændig normale.

Næste uge (d. 2. Hendrix) flyver jeg til hovedstaden Hundeslawe tæt på Wurzel og bliver der i 10 rytmiske dage. Jeg ser frem til en vild uge fuld af skørlevned og fordærv. Sproglige restriktioner i landet fremprovokerer meget effektivt ekstrem opførsel; vi kunne lære noget af det.

Hilsen,

Ian Gillan

Copyright © Ian Gillan 2019

* Læsere, som ønsker adgang til den mest omfattende guide om Weirdistan, anbefales at rejse til følgende område: Weirdistan

Gå tilbage til:
return to DF index