The complete lyrics - all in good time

47 Cayman Island

(Gillan, Glover)

Fra Gillan, Glover-albummet Accidentally on Purpose

Umiddelbart efter at vi havde færdiggjort DP’s The House of Blue Light, tog Roger og jeg til Montserrat for at indspille en plade. Det tropiske klima mindede os om en ferie, vi havde holdt sammen nogle år tidligere i Grand Cayman – den største af de tre Cayman øer.

Oprindelig skrevet af Roger til min datters fødselsdag, var hvert vers dedikeret til én i vores familie. I vores lejlighed i Villas of the Galleon ved Seven Mile Beach, sad han i blandt os og glædede os med en eksklusiv førsteopførelse; Grace var begejstret.

Sangen blev skrevet om og inkluderet på pladen til stor fortrydelse for Richard Griffiths. Det er unødvendigt at nævne at han blev til Fat Larry – eller var det Moronica – efterladende os netop som pladen blev udsendt – og dermed havde sikret os en fiasko; selvom et andet nummer fra pladen – Telephone Box – var den oftest inkluderede sang på alle radio stationer i Amerika, før nogen fandt ud af, at der faktisk ikke var nogen eksemplarer i forretningerne – tak Richard, godt gået.

Nå, jeg kommer bort fra emnet…Chet (Chester L. King fra Chet og Telephone Box-sammenhængen) var skipper på Quabbin dykkerbåden og Bob var hans dykkerven. Roger og jeg er begge dykkere. Den dejlige Sugar var – angiveligt - en nattens dronning (pensioneret), som arbejdede bag en bardisk på ’The Ports o’ Call’, som var noget andet dengang før forandringen.

Schoonerman var kælenavnet på en dykker på besøg, der troede, at han var ekspert, men som rent faktisk bragte alle andres liv i fare i samme øjeblik, som han trak sin dykkervest på.

’Road Warrior’ var radio-kaldesignalet til vores freelance kameramand – Darvin – som var med os på nogle ture. Hans arbejde var til salg, og han fremlagde det hver eftermiddag kl. 17.00.

Vi gik naturligvis glip af det, fordi vi var ude på en sen dykning ved Balboas vrag i Hog Sty Bay. Carrie Lee var et nyt vrag, som gik ned i farligt vand. Vi var de første, som dykkede ved det. Jeg efterlod en Deep Purple vimpel fastgjort til bov rælingen, som på dét tidspunkt lå på 180 fods dybde. ’Redc Stripe on a fishing line’ er faktisk et minde om en rafting tur, som jeg på et tidspunkt var ude på i Jamaica; vi stoppede af og til for at få forskellige former for forfriskning, og de holdt øllene kolde i en snor i vandet.

Og når det regnede i hovedstaden Georgetown, kunne man være sikker på, at det var fint vejr i West Bay.

Cayman Island

(Gillan, Glover)

Cayman, Cayman Island
Cayman, Cayman Island

Go divin' on a coral reef
One eye open for the girls on the beach
Chet 'n' Bob on the Quabbin boat
Oh, life afloat

A piece o' Sugar at The Ports O' Call
Another day in paradise droppin' off the wall
Schoonerman look better on dry land
Oh, life is grand

Cayman, Cayman Island
Cayman, Cayman Island

Road Warrior on the radio
Seven o'clock he do a special show
Balboa callin' I can't wait
Oh, life is great

Save money you can live tax-free
While I go down on the Carrie Lee
Runnin' out of air like I knew I would
Oh, life is good

Cayman, Cayman Island
Cayman, Cayman Island

Red Stripe on a fishin' line
Georgetown rainin' West Bay fine
Another rum punch nothin' is wrong
Oh, life goes on

Cayman, Cayman Island
Cayman, Cayman Island

Gå tilbage til:
back to the Wordography index