The complete lyrics - all in good time

49 Sweet Lolita

(Gillan, Morris) Fra Ian Gillan-albummet Naked Thunder

Et meget svært emne er den seksuelle aktivitet hos en pige eller dreng, som er velsignet med en voksens fysiske attributter, men stadig dømt af samfundet til at være for ung til intimitet.

Så hvad sker der i disse tre eller fire år frem mod de magiske seksten år?

Før-pubertær kærlighed og følelser for fysisk nærhed er pludselig indelukket; den nye flyvefærdige og generelt forvirrede lille kvinde eller mand er pludselig nægtet en central del af udviklingen frem mod voksentilstanden.. Kontakt med andre er ret dramatisk mistet, bortset fra fumlende jævnaldrende og ofte velkomne udnyttere.

Som jeg har forstået det begår en sekstenårig i England, der er sammen med en femtenårig, en forbrydelse kaldet ’ulovligt seksuelt samvær’. Loven er der selvfølgelig for at beskytte børn ligesom al den anden mentale penicillin, der dryppes ind i deres sjæle fra det øjeblik, de kigger op og hører et ’goo-goo’ (Hvorfor ikke et ’Velkommen til verden dit kære-lille-næsten-følsomme-væsen’?)

Jeg mener, at i USA kaldes frivillig sex mellem børn for ’Lovformelig voldtægt’ – ’Lovformelig’ betyder hér, at der ikke er noget forsvar, det er en forbrydelse uanset omstændighederne.

Sådan er reglerne, og regler skal overholdes; ingen lov vedtaget af menneskeheden har dog samme kraft som min mors ord..’Når en pige siger nej, så betyder det nej – også selvom hun siger det stille. Ligegyldigt hvor ophidset du måtte være, og ligegyldigt hvor tæt du er på at komme op i hende, selv hvis du er midt i et samleje…hvis hun siger nej, betyder det nej’. Det betyder Stop! Stands! Hold op med det samme!!! Fem gange ni er femogfyrre..så enkelt er det!

Den menneskelige race tvinger dens afkom til at forblive barnlig meget længere end nødvendigt, og puritanerne lader ikke nogen lejlighed gå fra sig til at gøde skyldsbevidstheden før den udtørrede navlestreng endelig klippes over.

Men denne sang handler om et specielt eksempel ud af mange..mange, dette oplevet på House of the Blue Light-turnéen med Deep Purple. Jeg var imponeret over den gode opførsel, som musikere og andre udviste. To meget unge piger havde fundet vej til det grønne lokale backstage. De var fantastisk smukke og viste os alting; de var synligt seksuelt ophidsede og på nippet til at miste kontrollen. Tiltrukket? Så sandelig ja! Men de blev venligt eskorteret ud af bygningen og anbragt sikkert i en taxa med et par signerede billeder og en invitation til at komme igen om fem år. Altså vi er ikke engle, men det lader til, at ret så mange mødre har lært deres sønner det samme, som min mor lærte mig .

Det er et emne, der ofte bliver misforstået, næsten ikke diskuteret ordentligt, og ofte et farligt emne når det tages ud af en sammenhæng. Ikke så mærkeligt at børn er forvirrede.

Sweet Lolita

(Gillan, Morris)

Oh such an innocent look
You've got in your eye
There's a woman in the girl I know
Got to be satisfied

I know you're discovering your sex appeal
But you don't seem to worry
'bout the way I feel in my heart
With your body signs

I don't want to hurt you
Says this heart of mine
But I can't control
What you're doing to my mind

I don't want you
Hanging round my door
I can't stand it anymore baby
'cos you're jailbait

Oh sweet Lolita
You're driving me wild
I could love you and make it so easy
But you're just a child

We could fly on a day trip to Paradise
It feels like a dream
But it cuts like a knife
Through my heart

I don't want to hurt you
Says this heart of mine
But sweet temptation
What you doing to my mind

I don't want you
Hanging round my door
I can't stand it anymore baby
'cos you're jailbait

Gå tilbage til:
back to the Wordography index