The complete lyrics - all in good time

64 Trashed

(Butler, Gillan, Iommi, Ward)
Fra Black Sabbath-albummet Born Again & også fra Gillan’s Inn

Jeg var fuld, bedugget, alt for lykkelig. Da jeg var kommet hjem fra den lokale pub i min lille oppustelige gummibåd via kanalen, og i et eventyrlystent humør besluttede jeg mig for at tage et par runder i min Ford – altså, for at være helt ærlig, så troede jeg virkelig, at det var min bil. Vores foretagsomme tour-manager Paul Clarke havde købt et par stykker på auktion, for at vi kunne bruge dem under indspilningen. Det var meget billigere end at leje dem, og planen var at sælge dem igen, når vi var færdige.

Nå, hvor var jeg? Åh jo, på den lille racerbane, som Richard Branson så venligt havde etableret ved ’The Manor’ (et privat studie som han ejer nær Oxford i England). Det samlede selskab – ’The Manor’s Kvinder’, Peter Resty (Tony Iommi’s guitar-tekniker) og Ian ’Greenfly’ den buddhistiske gartner – var tilstede som tilskuere, tidtager og kørere; så snart jeg havde taget min tur, skulle de hver især prøve at forbedre deres tid i forhold til min.

Jeg havde dog et mindre uheld; efter at have ramt en bunke dæk på den foregående omgang, kørte jeg over ét af dem på den næste runde og blev øjeblikkeligt kastet, vendt og drejet rundt med høj hastighed og sendt langt hen ad vejen, indtil jeg endelig standsede kun nogle få centimeter fra swimming-poolen.

Hvis jeg var fortsat bare lidt længere, ville jeg helt sikkert være druknet, for det tog mig meget lang tid at komme fri af sikkerhedsselen. Da jeg altid er meget bevidst om sikkerhed, havde jeg været klog nok til at bære en styrthjelm. Den havde jeg haft med sammen med min motorcykel (Ossa 250), da jeg var ved at bygge en rampe tæt på mit telt, med den hensigt at hoppe ud i søen den næste morgen. Det skete dog aldrig, da jeg følte mig en smule forslået, men jeg gik ind i studiet og skrev denne sang til et backing track, som var skrevet dagen før af Tony, Geezer og Bill.

Det viste sig imidlertid, at jeg tog fejl i min formodning om, at bilen var min, det var den ikke. Den blev tilsyneladende ejet af Bill Ward, hvilket (delvist) forklarer, at min båd næste dag var forsvundet. Jeg troede, at den var blevet stjålet, og anmeldte ’tyveriet’ til politiet, som fortalte mig, at de ikke havde den mindste interesse i at eftersøge den, men ville jeg.. ’venligst skrive et par autografer?’ Jeg går ud fra, at de mistænkte mig for at være involveret i en enkelt eller to af de ’situationer’, der havde forstyrret den sene fred.

Det var mange dage senere, at jeg opdagede, at min båd – som en pervers slags straf – var blevet mere smadret end mig, og at det var gjort af – nå, jeg vil ikke sige af hvem, men det var en smule overdrevet, venner. Pyt med det, tilgiv og glem er mit motto. Men der var absolut ingen undskyldning for Geezers latterlige adfærd, da han næste dag lod sig fotografere til aviserne, mens han stod foran vraget af Bills bil – endnu engang undskyld Bill – og lod som om, det var ham, der var gerningsmanden. Den slags barnagtige adfærd voksede jeg fra, da jeg var 35 år gammel.

Trashed

(Butler, Gillan, Iommi, Ward)

It really was a meeting
The bottle took a beating
The ladies of the manor
Watched me climb into my car and
I was going down the track about a hundred and five
They had the stop-watch rolling
I had the headlights blazing I was really alive
And yet my mind was blowing
I drank a bottle of tequila and I felt real good
I had the tape deck roaring
But on the twenty fifth lap at the canal turn
I went off exploring
I knew I wouldn't make it
The car just wouldn't take it
I was turning, tyres burning
The ground was in my sky
I was laughing, the bitch was trashed
And death was in my eye

I had started pretty good and I was feeling my way
I had the wheels in motion
There was Peter and the Greenfly laughing like drains
Inebriation
The crowd was roaring I was at Brands Hatch
In my imagination
But at the canal turn I hit an oily patch
Inebriation

Ooh Mr. Miracle you saved me from some pain
I thank you Mr. Miracle I won't get trashed again
Ooh can you hear my lies
Don't you bother with this fool
Just laugh into my eyes

So we went back to the bar and hit the bottle again
But there was no tequila
Then we started on the whisky just to steady our brains
'Cos there was no Tequila
And as we drank a little faster at the top of our hill
We began to roll
And as we got trashed we were laughing still
Bless my soul

Gå tilbage til:
back to the Wordography index