Dear Friends

DF 44 - Telepatia on hankalaa hommaa

Telepatia on hankalaa hommaa.

OK, aion päästää sinut sisälle psyykeeni.

Rentoudupa nyt, tämän on tarkoitus olla vastavuoroinen matka mutta vaikutat vähäpuheiselta - enkä voi syyttää sinua; tiedän mitä ajattelet. En pyydä palveluksia ja otan mielelläni syyt niskoilleni. Voit ajatella minusta mitä haluat, arvostella minua. Tarkastele minua, tunne itsesi ylivertaiseksi. Empatiaa pitää olla. Mais oui…May we? Mmmm, hienoa!!!

Pidetäänpä tauko; tämä ei ole mikään iso juttu mutta vastuu on yhteinen. Olen passiivinen; avaan vain oven. Mutta kun olet sisällä - olet sisällä ja meistä tulee yhtä. Kun puhun meistä, tarkoitan sinua ja kaikkea sitä mitä olet, sekä minua vintiö-, kapinallis- ja konnapersoonineni. No, tiedät varmaan millaista on mennä juhliin yksin - ottaa aikansa sopeutua joukkoon.

Ehkäpä olet tirkistelijä. Eikä siinä mitään, niin olen minäkin. Asia on niin että olen myös paljastelija, joten minun täytyy olla nopea jaloistani.

Jaloistani? Minun valittamattomat jukuripäiset ihmisjalkaparkani. Pyydän anteeksi, kuinka huolimatonta minulta. Kuinka sopimatonta. Kuinka julkean omistaa - jalat?

Sopeutuakseni järjestäytyneeseen maailmaan annan digitalisoida alemmat päätepysäkkini välittömästi. Jos jalkani - tai siis sinunkin, loppujen lopuksi, olettaisin - annettaisiin vaeltaa vapaina menisi tämä maailma pilalle - näin sanovat yhtenäisyyden herrat jotka asuvat tylsässä kuplattomassa apatian kattilassa nykien iänikuisen IBS:n(ärtyneen suolen oireyhtymä.suom.huom)siimoja syvällä välinpitämättömyyden peräsuolessa. Peräsuolessa?(rectum - wrecked 'em.suom.huom) Tuhosin ne heittiöt - eivätkä he edes huomanneet.

Tämähän se lienee ongelma.

Nuori herrasmies Luoteis-Englannista - saattaisi olla mies Manchesterista, ei, sehän olisi Chesterista - haluaa koota monitunnustuksellisen rock-yhtyeen. Minusta se on hieno idea. Musiikillisesti voisi olla räjähtävää jos jokainen toisi omat kulttuuriset arvonsa; ja lyyrisesti? Siinä onkin haastetta. Entä jos he jäävät miettimään profeettoja - tai luomakuntaa? Tai - taivas varjelkoon - itseään Jumalaa. Siitä voisi tulla hankalaa, meidän on muistettava uskoa ihmisluonnon monimuotoisuuteen; se ylittää kaiken ymmärryksemme.

Kuinka fantastista! Kuulin Joululauluja Hindujen maassa - Bangaloressa. Katukaupustelijat tyrkyttivät joulupukin hattuja liikenteen soljuessa kuin vesi; ryöpyten ylöspäin kohti lentoasemaa ja kaikkia muita paikkoja jonne sen tarvitsi mennä. Kuinka hieno maa - Intia - jossa hymy on vielä liioittelematon ja avointa käyttäytymistä arvostetaan.

Nyt on aika pitää taukoa; perheloma Australian aurinkorannikolla. Muiden asioiden ohella aion harrastaa sploshingia(ruokaan liittyvä fetissi.suom.huom), täyspakkausmarssia, maiskuttelua, nokosia, ryypiskelyä, tupruttelua, törsäystä, purjehdusta, melontaa, patikointia, sukellusta, mökellystä, pinnausta, ajelua, kalastelua, paljastelua, jodlailua, ja tietenkin kirjoittamista.

Etkö itse ole vielä päättänyt?

Mitäpä tuosta; tuokoon 2007 terveyttä ja iloa sinulle ja läheisillesi.

Kippis ja lasit pohjaan

Joulukuu 2006

Hyvät Ystävät,

Ian Gillan

Copyright © Ian Gillan 2006

Palaa:
return to DF index