The complete lyrics - all in good time

64 Trashed

(Butler, Gillan, Iommi, Ward)
Black Sabbathin albumilta Born Again & myös levyllä Gillan's Inn

Olin kännissä, ihan lärvit, aivan liian onnellinen. Palatessani paikallisesta pubista pienellä kumiveneelläni kanaalia pitkin tunsin seikkailunhalua ja päätin ajaa muutaman kierroksen Fordillani - no totta puhuen en pitänyt sitä omana autonani. Yritteliäs kiertuemanagerimme Paul Clarke oli ostanut huutokaupasta muutaman auton käyttöömme. Se oli paljon halvempaa kuin vuokraaminen ja tarkoituksemme oli myydä autot sessioiden päätyttyä.

Missä olinkaan? Niin tosiaan, pienellä kilparadalla jonka Richard Branson oli ystävällisesti rakennuttanut The Manorin(studio lähellä Oxfordia Englannissa) yhteyteen. Paikalle kokoontunut ryhmä - 'Manorin naiset'(Ladies of the Manor), Peter Resty(Toni Iommin kitarateknikko) ja Ian 'Greenfly' buddhalainen puutarhuri - olivat yleisönä, ajanottajina ja kuskeina; ajettuani kierrokseni heidän jokaisen oli tarkoitus yrittää alittaa aikani.

Minulle sattui pieni vahinko; leikattuani rengaskasaan ajoin seuraavalla kierroksella yli yhdestä renkaista ja olin välittömästi katollani, liu'uin ja pyörin ylösalaisin kovalla vauhdilla pitkän matkaa kunnes lopulta pysähdyin, muutaman sentin päähän uima-altaasta. Jos olisin kulkenut vähän pidemmälle olisin takuulla hukkunut, koska minulta kului iäisyys irroittautua turvavöistä. Kaikeksi onneksi käytin kypärää jonka toin moottoripyöräni(Ossa 250) mukana, olin rakennellut ramppia telttani läheisyyteen, tarkoituksenani ajaa järveen seuraavana aamuna. Tämä suunnitelma ei sitten toteutunut koska olin aika huonossa kunnossa, mutta pääsin studioon ja kirjoitin nämä sanat Tonyn, Geezerin ja Billin päivää aikaisemmin nauhoittamaan kappaleeseen.

Myöhemmin kävi ilmi että olin väärässä olettaessani auton olleen minun, se ei ollut. Itse asiassa se kuului Bill Wardille, tämä selittää(jotensakin) veneeni katoamisen seuraavana päivänä. Luulin jonkun varastaneen sen ja tehdessäni ilmoituksen 'varkaudesta' poliisilla ei ollut pienintäkään aikomusta etsiä venettä, sen sijaan he pyysivät josko '...kirjoittaisin nimikirjoituksen tai pari?' Luultavasti he olettivat että minulla oli jotain tekemistä parin myöhäiseen kellonaikaan sijoittuvan metelöintitapauksen kanssa.

Paljon myöhemmin minulle selvisi että - jonkinlaisena perverssinä rangaistuksena - veneeni oli paljon huonommassa kunnossa kuin minä olin, en sano kuka sen teki mutta teko oli hieman liioiteltu. Mitäpä tuosta, annetaan anteeksi ja unohdetaan. Joka tapauksessa mikään ei voi selittää Geezerin naurettavaa esiintymistä seuraavan päivän lehdessä, poseeraten Billin autonromun -anteeksi taas Bill - edessä mukamas syyllisenä. Minä jätin tuollaisen lapsellisen käytöksen jo kolmenkymmenenviiden vuoden iässä.

Trashed

(Butler, Gillan, Iommi, Ward)

It really was a meeting
The bottle took a beating
The ladies of the manor
Watched me climb into my car and
I was going down the track about a hundred and five
They had the stop-watch rolling
I had the headlights blazing I was really alive
And yet my mind was blowing
I drank a bottle of tequila and I felt real good
I had the tape deck roaring
But on the twenty fifth lap at the canal turn
I went off exploring
I knew I wouldn't make it
The car just wouldn't take it
I was turning, tyres burning
The ground was in my sky
I was laughing, the bitch was trashed
And death was in my eye

I had started pretty good and I was feeling my way
I had the wheels in motion
There was Peter and the Greenfly laughing like drains
Inebriation
The crowd was roaring I was at Brands Hatch
In my imagination
But at the canal turn I hit an oily patch
Inebriation

Ooh Mr. Miracle you saved me from some pain
I thank you Mr. Miracle I won't get trashed again
Ooh can you hear my lies
Don't you bother with this fool
Just laugh into my eyes

So we went back to the bar and hit the bottle again
But there was no tequila
Then we started on the whisky just to steady our brains
'Cos there was no Tequila
And as we drank a little faster at the top of our hill
We began to roll
And as we got trashed we were laughing still
Bless my soul

Palaa:
back to the Wordography index