The complete lyrics - all in good time

73 Out of my Mind

(Gillan, Iommi)
WhoCares –yhtyeen kahden A-puolen singleltä.

Alun perin kappaleen nimi oli "Defense de fumer dans les toilettes", johtuen lukemattomista näkemistäni kylteistä jokaisella matkallani. Näin sellaisen taas lennollani kotiin Jerevanista Tony Iommin kanssa.

Niin kuin emme sitä tietäisi: tupakointi on kiellettyä lentokoneessa! Minusta heidän pitäisi keskittyä varoittelemaan vakavammista lennon aikana kielletyistä asioista. Hyvää huomenta, hyvät naiset ja herrat. Tervetuloa lennolle blaa blaa... ja haluaisin muistuttaa, että tämä on tapoton lento. Murhat ovat kiellettyjä siihen asti, kunnes lähdette terminaalista. Kuristaminen, puukotus, äidinmurha tai minkäänlainen tappaminen ovat ehdottomasti kiellettyjä... ja tupakointietsivien havaitsemasta vessassa suoritetusta itsemurhasta seuraa syyte sekä lentokielto. Grrrrrrr!!!

Järki kuitenkin voitti, ja teema vaihtui vähemmän nenäkkääseen kirjoittaessamme tätä laulua erityistä projektia varten. Tekijänpalkkioilla rahoitetaan musiikkikoulun rakentamista Armenian Gjumriin. Lisätietoja projektista löytyy Caramban sivuilta (www.gillan.com).

En tule koskaan unohtamaan vierailuani Armeniaan 17. – 20. kesäkuuta 1990. Soitimme Jerevanin urheilukeskuksessa ja kävimme Spitakissa, joka Gjumrin tavoin sijaitsee keskellä aluetta, jota ravisteli tuhoisa maanjäristys 7. joulukuuta 1988 kello 11.41. 25 000 ihmistä kuoli ja neljännesmiljoona menetti kotinsa.

17 kuukautta tapauksen jälkeen ihmiset vaelsivat yhä lasittunein katsein. Spitakin kaupunginjohtaja kertoi minulle, että alueella ei soitettu musiikkia. Kirkoissa, kouluissa tai radiossa ei kuulunut musiikkia... jopa linnut tuntuivat lopettaneen laulamisen. Hieman myöhemmin kirjoitin Toolbox –albumilleni kappaleen Pictures of Hell, viittaan siihen alla olevassa kertosäkeessä.

Olemme tottuneet näkemään uutisia luonnonmullistuksista kaikkitietäviltä uutiskanaviltamme, mutta tämä tapahtui Armenian ollessa yhä (jotakuinkin) osa Neuvostoliittoa, joten tietoja tihkui suhteellisen vähän.

Tony ja minä emme ole ainoat auttajat. Useat ihmiset ovat sekä tuomassa julkisuutta että varmistamassa kaikkien varojen päätyvän suoraan koululle. Mukana ovat Armenian pääministeri Tigran Sargasjan ja presidentti Serz Sargasjan, joka lähetti ensimmäisen WhoCaresin levyn ensimmäisen vinyyliversion Venäjän presidentti Dmitri Medvedeville.

Tuntuu siltä, että poliisien ohessa myös presidentitkin vain nuorenevat.

Out of my Mind

(Gillan, Iommi)

It took a while but it drove me senseless
Now they say I'm non compos mentis
Little wonder I'm still here at all
Staring out from a gilt frame on the wall
That's what happens when you mess with matches
Everything's reduced to ashes
Now I'm lost and broken hearted
My dreams had barely started

You're never gonna drive those demons
Out of my mind
I know you've gone but you're never
Out of my mind
I still see those pictures of hell that sent me
Out of my mind
Oooooh

My memory's photographic
Some of those images stop the traffic
It wasn't me, it wasn't you
But we feel the hurt, that's nothing new
I'm not guilty but I'm conscious
Of that lead weight on my conscience
Another thing I have to mention
Sadly there is no redemption

You're never gonna drive those demons
Out of my mind
I know you've gone but you're never
Out of my mind I still see those pictures of hell that sent me
Out of my mind
Oooooh

Oh what a lonely life
Oh what a lonely life

Palaa:
back to the Wordography index