Dear Friends

DF 22 - Kmis 2001 achter het dashboard (December 2001)

Dec 2001

Beste vrienden

Is het je opgemerkt hoe snel de eeuw voorbij vliegt? We zijn alweer aan het begin van het tweede jaar en ik ben mij aan het voorbereiden voor de eerste tour welke in Dublin begint op maandag 4 februari. (zie de voorpagina).

Het is pas een paar weken geleden dat ik in Florida was met Jon, Ian en Roger bij Steve, werkend aan een paar ideeŽn voor het volgende album. We waren het er over eens om er iets van te spelen in de volgende tour, dus je krijgt een idee van het nieuwe werk als ook de gewoonlijke mix van wie zal het weten. We hebben ook 'Child in time' twee keer per dag doorgenomen, misschien gaan we het weer spelen, tenslotte is het, nog een keer, tekstueel relevant. In ieder geval kijk ik uit naar het soort tour dat we al een tijd niet meer gedaan hebben.

Ik had een gele auto maar ik heb een nieuwe gekocht. Het is een blauwe en weet op welk moment dan ook precies waar het is. En het weet ook hoe het op mijn bestemming moet komen. Dit komt omdat er een vrouw verborgen zit in mijn dashboard( het is Jamie Lee Curtis, ik weet het zeker) die interessante routes aanbied met een sensuele stem. De routes zijn vaak vreemd maar ik ben verleid(ik doe alles voor Jamie). Dus mijn blauwe auto en ik gaan waar we gezegd worden te gaan en soms arriveren we maar zelden van de te verwachte kant. Dus ik ben van plan om de feb/maart tour te navigeren, Jamie en ik, iemand met een kaart is ook welkom). Het zou interessant moeten zijn op een in een Marco Polo achtige wijze.

Het is goed om een tijdje thuis te zijn met familie en vrienden en met dat in gedachte houd ik dit voor een keer kort(zuchten van opluchting in de omgeving).

Bedankt voor alle steun en ik hoop jullie allemaal te zien in 2002, of het nu in Grimsby, Moscow, Beijing, Sao Paulo, New York of Vienna is. Wij waarderen jullie steun meer dan alles als ook de goede uitstraling die jullie altijd meenemen.

Nu ga ik naar het cafť dus ik verlaat jullie met de beste wensen voor het nieuwe jaar. Moge alle jullie dromen uitkomen, nou ja, bijna alle, en ik zie jullie onderweg.

Vrede & liefde,

Ian Gillan

Copyright © Ian Gillan 2001

Terug naar:
return to DF index