Dear Friends

DF 42 - Gillan's Inn Tour !!!

Juni 2006

Beste vrienden

Wat gonst er? Vertel mij wat er aan de hand is Wat gonst er? Vertel mij wat er aan de hand is

Hoort! Hoort!!!!! Je leest het hier als eerste.!!!

Gillan's in gaat de boer op. Dit is megonlijk gemaakt door de goodwill en grootse inzet van vele partijen - en dat is precies wat we gaan hebben….. vele partijtjes!!!

Ik heb wat vrije tijd - voor slecht gedrag - van de Deep Purple 'Rapture…' tour en zo is er geoordeeld - in het doorlopen van het leven is een beetje oordelen goed voor de ziel - op deze precieze day, of gisteren zoals het geval is - nou 'was' zou juister zijn denk ik - nee, het is geen veronderstelling, het is de realiteit, zoals onze grote lijder het zou willen hebben. Ja, in feite vond het oordelen gisteren plaats op een mid zomerse dag in Tromso(spreek uit Troomsa) Helemaal in het noorden in het noordpool cirkel(In sommige delen van NYC uitgesproken als Curkel en waarschijnlijk ook in sommige delen van New Joisy, Ik weet het, ik weet het!!! Ik kom er; maar ik ben er niet of wel{retorisch}).

In het midden van het oordelen viel mij een Extra Bank op de hoek op, dus die nam ik mee als een cadeautje voor Mr. Paice. Echter er was een probleem om het in te checken in het vliegtuig en uiteindelijk nam ik het mee als handbagage. Nu heb ik er een beetje spijt van omdat De Bank van Paice mijn aanbod afsloeg aangezien het '….het gaat goed dank je, en zette een stemming van consolidatieneer voor de volgende paar jaar' en nu zit mijn hotel kamer in Bodo(spreek uit als Buddha), waar we spelen vanavond - in Buddha en niet mijn hotel kamer - vol met verbijsterde vertellers en er is maar één badkamer

Ok, waar was ik? Oh ja Troomsa - zoals het wordt uitgesproken, maar daar hadden we het al over gehad toch? Nou ja ik in ieder geval jullie waarschijnlijk niet. In ieder geval, zoals ik al, of iets eerder tegen de tijd dat jullie dit lezen en hier zijn mijn bevestigde data voor mijn kleine Noord Amerika tour.

Meer informatie(en waarschijnlijk meer data) later. Maar ik wilde de Caramba lezers als eerste op de hoogte brengen. En onopzettelijk heb ik jullie een vooruitblik op mijn grafschrift gegeven….

'Hier ligt I.G. Hij kwam eindelijk tot een conclusie!'

Kom hier, kom hier!!! Koop je kaartjes hier!!! Er komt een link op Caramba voor kaartjes - Ik kan niet wachten jullie allemaal onderweg tegen te komen deze hete zomer!!!! Ik DANK JULLIE!!!!

Groetjes voor nu

Ian Gillan

Copyright © Ian Gillan 2006

Note van de redactie: De wedstrijd van de laatste BF sluit zondag 25 juni. Aankondigingen in de volgende BF. Jawel! Een volgende BF zit in de pen.

Terug naar:
return to DF index