Dear Friends

DF 58 - Hall of Fame

December 2015

Beste Vrienden, Familie en Fans,

De oude vetes daargelaten, de nominatie is feitelijk niet voor Deep Purple.

Het is een willekeurige selectie van oud leden waar Steve Morse en Don Airey niet bij zitten; beide zitten al een hele lange tijd bij de huidige line-up van Deep Purple.

Dit is overduidelijk heel dom en mijn antwoord is heel simpel: 'Hartelijk bedankt'.

En….wat een toeval…vanmorgen kreeg ik een uitnodiging voor een trouwerij van een paar goede oude vrienden. Helaas is mijn familie niet uitgenodigd en ik zou volgens hun naast mijn ex(wij zijn jaren geleden gescheiden)moeten zitten tijdens het trouwfeest.

Zij waren geschokt toen ik ze opbelde om ze te bedanken en de uitnodiging afsloeg.

Groetjes,

Ian Gillan

Copyright © Ian Gillan 2015

Een paar reacties:

1) Oh mijn God dat is moeilijk te verteren. De hoge heren realiseren zich niet dat een band die al langer bestaat dan de meeste huwelijken net zoveel familie is als band. Als ze echt onderzoek hadden gedaan en, al was het maar voor een week, met de band waren omgegaan dan hadden ze de dynamiek van de band gezien en hoe de leden om elkaar geven muzikaal en als mens. Het is hartverscheurend om te zien wat de HOF Don en Steve aandoet.

BM uit Buffalo

2) Oh jee , Ik wist niet dat Don en Steve uitgesloten waren. Idioten! Ik lees net de ongelooflijk selectieve(op z'n zachtst gezegd) DP bio op hun website. Ongelooflijk. Alsof er de laatste 20 jaar niets gebeurd is. De HOF had dit voor iedereen gemakkelijker kunnen maken, maar gezien hun geschiedenis is het geen verassing. Ach ja, zoals je al zegt, "Hartelijk bedankt…."

MLJ uit L.A.

3) Dat wist ik niet.

Dat is walgelijk!
Echt verontwaardigd hierover!
Steve en Don hebben net zoveel recht op deze eer als ieder ander lid
Zij zijn echt een deel van de Deep Purple waar ik van hou zowel van het heden als het verleden

Verontwaardigd over Liverpool xxx BW uit…eh…Liverpool

Terug naar:
return to DF index