Dear Friends

DF 39 - Bursdags-takk og ein heva bunn

August 2005

Kjære venner

Den nittande har vore ein lang og behagelig da så langt. Eg brukte morningen på å lese ein sekk med bursdagshelsinger frå heile verden. Eg kan ikkje beskrive kor mykje det betyr for meg på denne sekstiande bursdagen. De er alle så generøse og eg vil at de skal vite at eg har lest kvart einaste ord, borsett frå vedlegga - så, berre ein påminnelse om å skrive all tekst i e-mailen i framtida. Eg ville svare individuelt viss der var nok timar i døgnet, men det er det ikkje så vennligst ta imot denne takken, alle saman. Takk skal de ha, takk skal de ha, taaaaaakkkk skal de haaaaa, alle saman.

Eg bur med Deep Purple sin manager - Bruce Payne - i omtrent ei veke. Sjå dei fyrste paragrafane i DF 23 oktober 2001, der de får sjå eit høstlig blikk inn i baksida av hagen hans.

Eg finner at ein av dei veldig få negative tinga grunna det å nesten vere konstant på turné, er å opprettholde vedlikeholdet krevd for at kroppen skal forsette å fungere. Eg er på fornavn med mange tannlegar rundt om kring på planeten, men no er det på tide å ha ein ti-million ettersyn så at eg kan vere i god form til Rapture-turnéen, som vil vare eit par år.

Denne ettermiddagen har eg snakka på telefon med forskjellig internasjonale media typer, om den nye skiva. Nokon spurte meg 'Kvifor er ikkje Deep Purple på turé meir?', eg svarte 'Vel, det kan vi egentlig ikkje - eg meiner, viss vi var noko meir på turné ville vi ikkje ha fri i det heile teke.' Bortsett frå det, gjekk intervjua veldig godt, og eg fekk gode tilbakemeldingar frå dei som hadde hørt tidlige utgaver av Rapture of the Deep.

Etter at eg skriv dette, går eg og tek eit par runder i bassenget og så gjer meg klar til kvelden. Eg har ei tannlege-avtale klokka 7. Etter det kjem eg til å hive eit par drinker ned halsen - bokstavelig talt. Det vil bli ein fornøyelse å sjå reaksjonane rundt meg idet min bedøva munn fisker forgjeves etter innholdet til eit glas snudd på haudet.

Så, takk igjen for alle dei gode ønskene, eg er virkelig overvelda. I kveld vil eg heve eit glass for dykk alle.

Cheers og bottoms up,

Ian Gillan

Copyright © Ian Gillan 2004

Returner til:
return to DF index