Dear Friends

DF 51 - Rompe-røyskatt sjokk 1 - Ingenting 0 (Juli 2010)

29 Juli 2010

Kjære venner

Tenkte jeg virkelig skulle skrive noe til dette tilsynelatende forlatte rommet. Jeg har levd i et tomrom det siste året, bare musikken, familien and venner har kommet igjennom til denne siden av glasset.

Jeg har vært dypt nedsenket i kontemplasjon - uendelig gud og alt det - mens jeg har puttet målinger av bekvemmelighet i deres plass. Metriske målestokker har fått juling og tida er nå målt i ballonger; ingen flere skuddår - Ha!

Plutselig popper en rompe-røyskatt rett opp i ansiktet mitt. Et ganske stort sjokk da jeg trodde denne 'horrible arten var på kanten av utryddelse. Men det ser ut som - i likhet med de store toppede lappedykkerene - at den har gjort en usannsynelig gjenoppretting. Jeg må ha mistet konsentrasjonen fordi ønskefull tenking har vært min styrke i fortiden. Uansett, denne nøffen dytter sitt stinkende tryne-hull opp i skrivebordet mitt og roper 'det er et rykte om at DP skal pensjonere seg - ha, kakle ha!'

Å kjære, trettheten av alt.

Det ville ha vært en overdrivelse hvis jeg sa at det hadde vært holdt ti band-møter siden '69, og de fleste av dem endte nede på pubben uten at det ble tatt noen bestemmelser. Så å planlegge et album for eksempel ville bli en førstegangshendelse (de bare skjer, eller ikke) og å planlegge en organisert pensjonering ville rett og slett være bak våre evner.

Jeg går ut i fra at noe vil falle ned til slutt, men foreløbig kom igjen McQuillan.

Hvor var jeg? Ja, mørke bølger overskride den onde membranen av vårt endelige univers. Hva var det Hawking sa? 'Før Big Bang var det ingenting!' Vi har tilgode å oppdage det, men ingenting finnes ikke.

Skål,
Ian Gillan

Ian Gillan

Copyright © Ian Gillan 2010

Returner til:
return to DF index